Muziek opnames

Laatste update: 10-11-2017

Opnames

Afbeelding van “New Blues for Piano”

New Blues for Piano

Marcel Worms
Zefir Records
2017

Mijn He is Not Here opent deze cd waarmee Marcel Worms zijn 20-jarige zoektocht naar nieuw gecomponeerde bluesstukken in 2017 afsloot.

Afbeelding van “Kadanza”

Kadanza

BRISK, Flanders Recorder Quartet, La Fontegara Amsterdam, Loeki Stardust Quartet, Marjan Banis, Yuri van Nieuwkerk, Saskia Coolen
Globe GLO 5261
2015

Mijn meest geliefde stukken voor blokfluit door de beste ensembles van de Lage Landen!

Bekijk de complete tracklist en lijst van uitvoerenden hier.

Afbeelding van “Sonate 'Deep River' & Motion Games”

Sonate 'Deep River' & Motion Games

Rosanne Philippens - viool en Yuri van Nieuwkerk - piano
Eigen beheer
2013

Op deze cd spelen Rosanne en Yuri twee speciaal voor hen geschreven stukken: mijn duo-sonate ‘Deep River’ en Thomas Beijer’s ‘Motion Games’, dat hij schreef voor hun Dutch Classical Talent Tour 2013.

Tot stand gekomen via Voordekunst.nl met steun van donateurs. Een belangrijke bijdrage werd geleverd door het Cultuurstimuleringsfonds Haarlem. Te bestellen via deze website.

Afbeelding van “Encore!”

Encore!

Flanders Recorder Quartet / Vier op'n Rij
Aeolus
2012

Een keuze uit publiekslievelingen die het Flanders Recorder Quartet de afgelopen jaren speelde in hun Jukeboxconcerten, waar het publiek zelf het programma mocht bepalen. Toch leuk dat er drie stukken van mij op staan: uiteraard het alomtegenwoordige Kadanza, in een zeer crispy uitvoering, dan Catch (an Angel) en tot slot het kersverse Stamping Ground (for Angels) - zonder twijfel in de verwachting dat ook dat stuk in de smaak zal vallen.

www.aeolus-music.com
www.flanders-recorder-quartet.be

Afbeelding van “Inspired by the Bells”

Inspired by the Bells

Saskia Coolen - recorders; Arie Abbenes - carillon
Globe Records GLO 5239
2010

Beautiful arrangements by Arie Abbenes and Saskia Coolen of instrumental pieces inspired by bells and bell ringing, including some fine intermezzi and preludes by Saskia herself.

One contemporary piece by a Dutch composer is included, my own ‘Van heinde en verre (From near and from afar)’. It could well be the first (and only) piece for recorder and carillon.

www.globerecords.nl</