Muziek opnames

Laatste update: 04-12-2017

Opnames

Afbeelding van “New Blues for Piano”

New Blues for Piano

Marcel Worms
Zefir Records
2017

Mijn He is Not Here opent deze cd waarmee Marcel Worms zijn 20-jarige zoektocht naar nieuw gecomponeerde bluesstukken in 2017 afsloot.

Afbeelding van “Kadanza”

Kadanza

BRISK, Flanders Recorder Quartet, La Fontegara Amsterdam, Loeki Stardust Quartet, Marjan Banis, Yuri van Nieuwkerk, Saskia Coolen
Globe GLO 5261
2015

Mijn meest geliefde stukken voor blokfluit door de beste ensembles van de Lage Landen!

Bekijk de complete tracklist en lijst van uitvoerenden hier.

Afbeelding van “Sonate 'Deep River' & Motion Games”

Sonate 'Deep River' & Motion Games

Rosanne Philippens - viool en Yuri van Nieuwkerk - piano
Eigen beheer
2013

Op deze cd spelen Rosanne en Yuri twee speciaal voor hen geschreven stukken: mijn duo-sonate ‘Deep River’ en Thomas Beijer’s ‘Motion Games’, dat hij schreef voor hun Dutch Classical Talent Tour 2013.

Tot stand gekomen via Voordekunst.nl met steun van donateurs. Een belangrijke bijdrage werd geleverd door het Cultuurstimuleringsfonds Haarlem. Te bestellen via deze website.

Afbeelding van “Encore!”

Encore!