Scherzo uit vioolsonate in Kamerklanken Festival

De sonate die ik aan het schrijven ben voor het Duo Rosanne Philippens en Yuri van Nieuwkerk neemt langzamerhand vorm aan: het derde deel, een Scherzo, speelden ze onlangs enkele keren in het Festival Kamerklanken van de Stichting Vrienden Kamermuziek Den Bosch.
De première van het gehele stuk zal plaatsvinden in een concert van de Stichting SlotconcertenSlotconcerten-programma 2012-13 op zondag 24 maart 2013 14.30. Het bijzondere is dat deze Zeister stichting ook de opdracht heeft gegeven voor het werk, de compositie zelf financieel ondersteunt en ook verder fondsen ervoor heeft geworven. Ik ben daarover zeer vereerd en zal met behulp van Rosanne en Yuri het publiek een onvergetelijke première bezorgen.